top of page
_CAM5567.jpg

GRAVID

Graviditet er så spennende og man går igjennom en berg-og dalbane av følelser! Den ene dagen føler man seg som verdens vakreste med struttemage og dagen etter er magen kanskje bare i veien. Men en ting er ihvertfall sikkert; graviditet er vakkert uansett om magen din er liten, stor, spiss eller rund og slik vil den ikke være for alltid. 

Gravidbilder kan vi ta i et oppvarmet studio, ute i naturen eller hjemme hos dere. Det viktigste for meg er at du som er gravid skal føle deg komfortabel i din egen kropp foran kamera, uansett om det er med eller uten klær. Sammen skaper vi vakre og nære bilder fra en tid du vil tenke tilbake på med et smil om munnen. 

DSC_1306.JPG

PAKKEPRISER

Jeg tilbyr gode pakkepriser på fotografering og utvalgte produkter.

Dette er et lønnsomt tilbud for dere som allerede har bestemt dere for hvilke produkter dere ønsker å sitte igjen med etter fotograferingen. 

Pakkeløsningene betales i sin helhet på fotograferingsdagen. 

Pakkepriser gravid

Når bestiller jeg time? 

Jeg anbefaler å ta kontakt med meg allerede etter ordinær ultralyd, slik at vi kan planlegge din fotografering så raskt som mulig. 

Bildene tar vi som regel når du er mellom 30-35 uker på vei i svangerskapet, men dette kan variere fra person til person. 

Hva må jeg ha med?

Jeg har mange rekvisitter i studio, så i utgangspunktet trenger du ikke ha med noe selv. Har du sett deg ut en fin kjole, eller et stoffstykke på forhånd kan dette gjerne medbringes. 

Vi avtaler nærmere hvilke farger og rekvisitter vi skal bruke. 

Hvor tar vi bildene? 

Bildene kan vi enten ta i studio eller ute på en fin location i nærområdet, dette er helt opp til deg. 

Det er også mulig å kombinere ute- og studiofotografering ved å booke en dobbeltime. 

DSC_9605.jpg
bottom of page