_DSC4449.jpg

Fabel Studio er et nyoppstartet fotostudio som drives av fotograf Camilla Paulsen. 

Camilla har flere års erfaring som fotograf innen portrettsjangeren og utdannelse fra Norges Kreative Høyskole. 

Fabel Studio holder til i det sjarmerende Sundet i Eidsvoll, kun en liten togtur fra Oslo . I dette koselige studioet er alle velkommen, her fotograferes det mennesker i alle aldre. 

Kvalitet og profesjonalitet står høyt hos Fabel Studio og vår visjon er at hver eneste kunde skal føle seg ivaretatt og ikke minst ha en hyggelig opplevelse!

 

VELKOMMEN! 

"Hva vil du bli når du blir stor?" spurte læreren. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare, det var jo så mange muligheter!

Men en ting visste jeg og det var at jeg ville jobbe med mennesker, hver dag. Så det ble svaret mitt. 

Tyve år senere er det akkurat det jeg gjør. Det har vært en fantastisk reise til nå, fra noen år på skolebenken til åpning av eget studio. I mellomtiden har jeg blitt mor til to fantastiske gutter og barna har hjulpet meg på veien til både kreative, naturlige og nære bilder. Når jeg fotograferer tenker jeg ofte på hva akkurat dette øyeblikket betyr for mine kunder og hvilke følelser jeg ønsker at de skal huske når de ser på bildene i år etter år. 

Jeg mener at  fotografering skal være en hyggelig opplevelse og vil alltid strekke meg langt for at mine kunder skal sitte igjen med gode minner fra denne dagen. Det krever god planlegging, oppfølging og ikke minst et vakkert resultat. 

Studioet mitt finner du i Løten sentrum. Et koselig og oppvarmet studio på ca. 70kvm med alt av utstyr og rekvisitter vi måtte trenge. Hit kommer det mennesker i alle aldre og på forskjellige stadier i livet. Jeg elsker virkelig min fine arbeidsplass i studio, men tar gjerne også turen ut i naturen for å fotografere mine kunder i mer naturlige omgivelser. 

Så langt vil jeg takke mine kunder for all tilliten dere har vist meg og for alle fine stunder! 

Camilla