top of page
Amanda_digital bildepakke00059.jpg

NYFØDT

Det å få fotografere nyfødte står mitt hjerte veldig nært! Som mamma selv vet jeg så altfor godt hvor fort den første tiden går og man forstår det kanskje ikke helt før de små plutselig reiser seg og tar sine første skritt.

Da lengter man ofte tilbake til da de sov tett inntil brystet, hadde mykt dun på kroppen og tittet opp på deg med et forundrende blikk.

Vi får aldri tiden tilbake, men via bilder kan vi studere og drømme oss tilbake til den gang våre mest dyrebare var små. 

 

Mitt fokus under en nyfødtfotografering er å ivareta både babyens og foreldrenes behov, derfor vil dere alltid komme til et ferdig oppvarmet studio med enkel servering og en lun atmosfære.

Alt tilrettelagt for at dere skal ha en fin opplevelse! 

Jeg har lang erfaring med håndtering av nyfødte og spesialisert meg på nyfødtfotografering slik at dere kan være sikre på at babyen er i de tryggeste hender. 

_CAM5468.jpg

PAKKEPRISER

Jeg tilbyr gode pakkepriser på fotografering og utvalgte produkter.

Dette er et lønnsomt tilbud for dere som allerede har bestemt dere for hvilke produkter dere ønsker å sitte igjen med etter fotograferingen. 

Pakkeløsningene betales i sin helhet på fotograferingsdagen. 

Pakkepriser Nyfødt
_CAM4674.jpg

INSPIRASJON

Last ned min temaguide og hent inspirasjon før din nyfødtfotografering!

Når bestiller vi?

Det er en fordel å kontakte meg for fotografering allerede tidlig i graviditeten. De små bestemmer selvfølgelig selv når de kommer til verden, men er dere tidlig ute har jeg mulighet til å sette av flere alternative datoer i kalenderen rundt deres termin.  Nyfødtfotografering krever god planlegging i forkant, derfor anbefaler jeg å bestille senest 2 måneder før termin slik at vi i forkant kan bli enig om hvilke bakgrunner og rekvisitter som skal brukes under fotograferingen. 

Har dere allerede fått baby og ikke bestilt time enda, er det selvfølgelig mulig å bestille fotografering allikevel. Kanskje er dere heldig og jeg har ledig time til dere. 

Hva må vi ha med? 

Jeg har et godt utvalg av tepper, luer, hårbånd, bakgrunner og rekvisitter i forskjellige farger i studio, så det eneste dere trenger å ha med selv er stellevesken og noe å spise. 

Skulle dere ønske noen bilder med personlige rekvisitter, kan dette medbringes. Vi avtaler isåfall dette i forkant av fotograferingen. 

Hvor lang tid tar det? 

Nyfødtfotografering krever at jeg bruker god tid for å ivareta babyen sikkerhet og ikke minst skape varierte og flotte bilder til dere foreldre! Derfor holder jeg alltid av 3 timer til fotograferingen og forventer at mine kunder også gjør det samme. 

Kan vi ta bilder med søsken eller foreldre? 

Søsken-og foreldre er hjertelig velkommen til å være med på noen bilder under en nyfødtfotografering. Det koster 500,- ekstra for søskenbilder, bilder med foreldre er inkludert i prisen. 

Siden nyfødtfotografering krever fullt fokus fra meg som fotograf og kan vare opp til 3 timer, er det ønskelig at søsken under 4 år ikke er med under hele fotograferingen. Dette løser vi oftest ved at søsken er med kun i starten eller slutten og reiser hjem til barnevakt eller er i barnehage i mellomtiden. 

Når får vi se bildene? 

På fotograferingsdagen avtaler vi et nytt tidspunkt for visningstime i studio, som regel 2 uker etter fotografering. 

Under denne timen ser vi på de beste bildene fra fotograferingen og setter sammen en pakke med flotte produkter dere stolt kan ha på veggen hjemme eller gi bort i gave. 

For kunder med lang reisevei eller som av andre årsaker ikke har mulighet til å komme på visningstimen, vil det være mulig å kjøpe et visningsgalleri for 199,-. 

Visningsgalleriet er åpent i 7 dager og bestilling av produkter gjøres da over mail eller telefon. 

Kontaktsjema
bottom of page