top of page
Mathias_høyoppløselig fil00005.jpg

KONFIRMANT

Vi har så mye flott ungdom og jeg syns det er utrolig givende å få lov til å fotografere disse i forbindelse med konfirmasjon!  

Under en konfirmant fotografering fokuserer jeg på å få frem konfirmantens personlighet, og vi bruker god tid på å ta mange varierte bilder, finne det fineste lyset og den flotteste lokasjonen! 

Derfor anbefales det å sette opp tid til fotografering en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen; da blir det mindre stressende og dere kan senke skuldrene et par hakk ekstra den store dagen. 

_DSC5217.jpg

PAKKEPRISER

Jeg tilbyr gode pakkepriser på fotografering og utvalgte produkter.

Dette er et lønnsomt tilbud for dere som allerede har bestemt dere for hvilke produkter dere ønsker å sitte igjen med etter fotograferingen. 

Pakkeløsningene betales i sin helhet på fotograferingsdagen. 

Pakkepriser konfirmant

Når bestiller jeg time? 

Det er lurt å ta kontakt med meg så tidlig som mulig, helst når dere har fått en dato for konfirmasjonsdagen. 

Det er mange som skal konfirmeres både vår og høst, derfor anbefaler jeg å være tidlig ute for å sikre at jeg har tid til dere. 

Timen til fotografering setter vi opp i forkant eller ettertid av konfirmasjonsdagen. Da har vi god tid til å finne den beste location og det fineste lyset, uten å måtte stresse. 

Hva må jeg ha med? 

Det viktigste er at konfirmanten er kledd slik han/hun ønsker, enten om det er i bunad, dress, kjole eller noe mer hverdagslig. 

Jeg tar gjerne noen bilder av konfirmanten med en rekvisitt som representerer en hobby eller del av personligheten. Gi beskjed på forhånd, så planlegger vi dette nærmere. 

Hvor tar vi bildene? 

Bildene tar vi enten i studio eller ute på en fin location i nærområdet. 

Det er også mulig å kombinere ute-/studiofotografering ved å bestille en dobbeltime. 

_CAM3942.jpg
bottom of page