Velkommen til fotografering

Når du nå klikker deg inn på denne siden har du enten allerede bestilt fotografering hos meg eller kanskje du bare er nyskjerrig? 

Uansett er det hyggelig at du er her! 

På denne siden finner du alt du trenger å vite om studioet, de forskjellige fotograferingene jeg tilbyr, priser og andre tips til fotografering. 

Studioet

Fabel Studio er et koselig hjemmestudio, et lite stenkast unna Løten stasjon. I studioet har jeg gode oppvarmingsmuligheter for nyfødtfotografering, mange nydelige rekvisitter og ikke minst en behagelig atmosfære. Ikke sjeldent tennes det lys og settes på rolig musikk i bakgrunnen under en fotografering! 

I studioet er det meste tilrettelagt for at mine kunder skal få en fin opplevelse; en god sofa for tilskuere, lenestol og ammepute til babyens matestund, leker til eldre søsken, toalett og kaffemaskin. Her skal det være lov å senke skuldrene og ta det med ro for foreldre og andre familiemedlemmer imens jeg gjør det jeg er god på!

Fotograferinger

Jeg elsker å fotografere mennesker! Helt ferske verdensborgere, tøysete barn, store og små familier, forelskede brudepar og spente gravide; dette gir meg så mye glede i hverdagen og er grunnen til at jeg har verdens beste jobb! 

Forberedelser

Bestill fotografering god tid i forveien. Over mail eller telefon planlegger vi deres fotografering. 

Fotografering

Under fotograferingen tar jeg meg god tid for å få frem naturlige utrykk hos både store og små. Det blir satt av tid til pauser underveis. Fotograferingen varer i minst 1 time (3 timer for nyfødt).

Visningstime

Ca. 7 virkedager etter fotografering får dere tilgang til de beste bildene fra fotograferingen. 

Jeg anbefaler å benytte seg av visningstimen slik at vi sammen kan velge ut flotte produkter som passer nettopp dere og deres hjem. 

Ferdig produkt

Etter visningstimen settes deres bestilling i produksjon hos mitt utvalgte trykkeri. 

Leveringstid på produkter er 14 dager etter bestilling.